joi, 24 noiembrie 2016

Vant in pupa

Bate vant de primavara in lume

Cand am vazut la televizor ca, se spunea ca acum dupa alegerea lui Tramp nimic nu va mai fi ca inainte, m-am gandit imediat la anuntul facut de Press TV Iran ca, Trump a cerut formarea unei comisii care sa analizeze in amanunt activitatea NASA din toate punctele de vedere inclusiv  financiare. Le-a bagat si lor morcovul in chiur.
Se stie ca NASA este o groapa fara fund pentru banii contribuabililor americani, fara asi justifica cheltuielile uriase. Se stie ca  subiectul banilor contribuabililor este foarte sensibil si da satisfactie contribuabililor pentru ca, precum stiti acolo se zice ca de moarte poti scapa dar de fisc ba, Nu mai vorbim  de gravele erori facute de salariatii de acolo, incepand cu explozia unei nave la decolare cand au murit 7 astronauti si terminand cu  un raport mai recent in care era vorba de o nava  care, nu a putut porni si la verificare s-au luat de cap cei care  au sosit sa vada de ce. Era catastrofa.
Trump vrea ca, comisia sa faca o evaluare corecta a situatiei pentru a se restrange la strictul necesar activitatea productiva si bineinteles pentru reducerea cheltuielilor financiare. A avut dreptate cel care a spus ca se va schimba totul. Un om nu poate face singur nimic dar, are la dispozitie un intreg aparat birocratic,  aparatul republican si incet incet se va schimba politica la 180 de grade si se apasa butonul nationalist  prin care se are ca varf de lance,  interesele poporului si nu asa in deradere ci, cu toata responsabilitatea.
Si Europa are acest vant in pupa si noi care suntem cei mai loviti prin saracirea tarii si a poporului, in interesele celor care ne vor ingenunchiati, trebuie sa beneficiem si noi de acest val ca de un dus cu cuburi de ghiata.
Va readuc aminte ca eu de la inceputul campaniei electorale am sustinut fara frica  campania in favoarea lui Trump, nu m-am speriat nici de KKK si am zis ca daca vine Tramp, sa ma manance pe mine intai KKK:)))
Am sustinut  Brexit, sustin FNF, ATAC, Zorii Aurii, si alte partide nationaliste din Europa pentru a se termina cu festina lernte, in care unii sunt exploatati si niste nemernici care nu au in grija decat propriul interes, sa beneficieze de tot si noi de o fata Morgana, care dupa cum se vede aici, nu va veni nici peste 1000 de ani.
Numai lupta ne mai poate scapa si acum a venit si vremea noastra. Cum raspundem noi romanii ? Dormind in opinci?
Sustin ca aceasta intoarcere sa ne cuprinda si pe noi si mie nu-mi este frica sa sustin nationalismul in toate formele lui si nu-mi este frica de  nationalistii numiti in toate felurile, banditi, pungasi, cruzi etc.
Situatia de la NASA arata ca, acum nu mai  e vorba de pudibonderie, sa facem frumos. Se vede clar ca  drumul NATIONALISMULUI este drept dar, poate jalonat cu sacrificii umane, pentru reducerea cheltuielilor inutile si astfel pentru restrangerea coruptiei pentru ca, eu am vazut fiind nu stiu cum, de multi ani,membra in Prietenii NASA ca, nu mai intereseaza pe nimeni descoperirea vreunei stelute cazatoare care, pe noi pamantenii, nu ne ajuta cu nimic. Totul se desfasoara aici pe pamant acum, in beneficiul oamenilor din oricare tara. Asa ca sustin pe TRUMP, BREXIT, FNF, NATIONALISTII DIN ROMANIA SI DE PRETUTINDENI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu