Amazon MP3 Clips

vineri, 25 noiembrie 2016

Victima propriilor flatulatiiPe Blandul Ben fumurile propriilor flatulatii l-au naucit.
Vad ca a interzis  participarea  la sarbatoarea romanilor, ziua Romaniei, 1 decembrie a celor precum si el, sunt suspicionati de nereguli juridice, in prezent socotiti nevinovati.
Daca dai nas lui Ivan, el se suie pe divan.
Dar in primul rand trebuie sa se autoexcluda pe el.
Cine ii da dreptul acestui plavan sas, sa cenzureze participarea reprezentantilor Romaniei pana una alta, nefiind penali ca si el, Si el era acum penal daca nu tragea timp de 13 ani de poala justitiei.
Fara invitatii trebuie sa participe fiecare, dupa cum ii cere functia. Daca nu suporta asa ceva, pentru a iesi el cat mai mult in evidenta prin tinerea cu dintii de un furt de acte, cu ajutorul mopului de aur, care il vrea justificat in justitie, acest moment este cel mai reusit,
Si prin acest act marlanesc care se cade numai intre ciobani si nici intre aceia, si-a atras ura celor care maine ii vor decide lui soarta pentru ca vorba  aceea, roata se invarteste si ce aplica el acum altora, maine i se va aplica lui, la talpi, cand va alerga pe taciuni aprinsi. Din totdeauna se stie ca la sarbatorile nationale, mai marii momentului trebuie sa fie umar la umar pentru a arata lumii ca, sunt patrioti si respectosi cu inaintasii si trec peste orice fel de diferente pentru o zi, Ziua Nationala a tarii, respectiv acum a Romaniei.
Este prea mic pentru un  razboi asa de mare.
Conceptii de  provincial. pentru care nu trebuie sa pierdem timpul sa-l slefuim. Nu vom reusi nici in 1000 de ani. Individul acesta este cel mai periculos pentru Romania, cu grosolania lui  inascuta si pentru buna  apreciere a Romaniei in exterior care, se face dupa Primul om al tarii de  2 m, cu nr. 50 la pantofi si numai cu un neuron si acela ofilit.
 Primul nu trebuie sa fie numai la inaltime si la incaltaminte, trebuie sa fie si in gandire, o gandire corecta, moderna si cu bun simt. Asa ar dovedi ca nu este un sas  ingamfat care s-a suit precum scroafa in copac ci, un roman echilibrat care sa ia cele mai bune decizii in orice momente dar, mai ales de Ziua Nationala a tarii, in care se pretinde ca este ales de romani, in interesul Romaniei.
Capul face, capul trage, este valabil si pentru noi cei multi si increzatori in himere precum fata Morgana, acest fatalau sas, care in loc de copii, si-a facut acte  mincinoase.
Tot mai mult cred ca acest cuplu de parada stau strans uniti, unindu-i infractiunile si frica de viitor in zeghe pentru amandoi.SAC!!!
Vad ca acum se spune ca Romania a fost vanduta in  ultimii 27 de ani strainilor.Cele 7 servicii ale securitatii ce au pazit ? Poate de aici trebuie sa incepem curatenia generala si apoi recuperarea macar a ceea ce se poate, prin nationalizare. Au fost si alte popoare care au recuperat ce li s-a furat prin NATIONALIZARE.
Asta explica comportamentul acestui Molea fata de romani si trebuie dat jos ca, porcul nu poate sta mult in copac deoarece se dezechilibreaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu