duminică, 4 decembrie 2016

Cosmar


 Cosmarul nostru de fiecare zi!

Blandul Ben, pericol public.
Activitatea infractionala a lui, este bazata in toti acesti ani pe "patologic".
Vedeti cat de periculos este faptul ca, nu am cercetat indeaproape inainte de alegerile prezidentiale, viata lui in provincie, cu  maniere provinciale de care nu s-a putut descotorosi, tocmai pentru a nu  da liber in functia cea mai importanta, la un om cu grave deficiente mentale, care sa ne tarasca tara in  vizorul lumii, sa fim de rasul lumii care, va spune ca daca Presedintele este asa de grobian, de primitiv, noi  ceilalti, cei condusi, cum suntem?,
Nu trebuie sa mai asteptam sa continue degringolada demnitatii prezidentiale si implicit a bunului nume al neamului nostru.
Acest monstru nu gandeste decat cum sa ne faca rau, dar un rau ireparabil. S-a gandit sa corupa prin mituire pe parlamentari, gata si ei la a pune umarul pentru binele lor si raul nostru. Ce s-a gandit  Blandul Ben, ce sa faca ca,  inca odata  caca pe banii nostrii si a propus o lege pentru marirea indemnizatiilor puturosilor tarii, parlamentarii. Sa le dubleze sumele indemnizatiilor, ajungand la 200 mil. lei vechi pe luna pentru munca cea mai profitabila din tara, adica  doua zile pe saptamana, 2  ore pe zi si acelea incerte, doar asa, Dumnezeu cu mila, poate sa aiba vreo treaba cacacioasa pe la Parlament,
 De aceea se lupta ei pe viata si pe moarte pentru leafa de 200 milioane si prezenta ioc, doar pentru aranjamente  criminale impotriva noastra. Ce mai, nu mai este de asteptat ca, daca continuam sa gandim cu capul in nori, atenti la nemurirea sufletului, nemernicii ne ia cu tot cu tara pe faras si ne arunca in groapa de gunoi, cea fara de fund a globului.
Cred ca utimul oligofren din tara a inteles ca, nu avem nici un fel de asteptare, doar asteptarea momentului potrivit, de a  ne trezi  cu ghiata instant aruncata pe noi.
Poate ar fi mai bine ca in noua Constitutie, sa se  ceara ca Presedintele, sa fie ales de Parlament fara alegere generala ca, indiferent de cat va fi Parlamentul de  corupt, tot se poate injgheba un nucleu de horatati care, sa rastoarne, in timp limitat, un alt  muftangiu de provincie, instalat cu aplomb nu in capitala tarii ci, chiar la  carma tarii, ca Sef al statului. Are experienta de provincial necioplit, atras de tamplarie si crede ca dand cu rindeaua romanilor, celor fara de  constiinta ca parlementarii, este suficient pentru asi  asigura  pentru 10 ani  puinerea in aplicare a nazbatiilor gandite in timp ce dadea la rindea.
Ioana d'Arc spunea mai valabil  pentru noi ca niciodata, acum 600 de ani:" Daca nu acum atunci cand? Daca nu noi atunci cine?"
Alegerile sunt numai niste actiuni echilibriste de furt ca, un experiment pe pielea si viitorul nostru si al urmasilor nostrii.Fiecare generatie prin patriotii nationalisti, a facut tot ce s-a putut, chiar cu jertfa de sange, pentru binele urmasilor lor, adica al nostru. Acum a venit vremea sa spunem noi PREZENT! Dar noi ce facem ?Dormim in opinci????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu