duminică, 11 decembrie 2016

La caldANR a luat startul.
Repetitie generala.
Nationalistii intransigenti sunt la inceput de drum si abia de acum incolo  se vor putea mobiliza in directia dorita stiind acum pe ce picior danseaza. Este un scor asteptat, sunt aproximativ noi in politica, s-au facut pana acum prea putin simtiti, deci politica trebuie schimbata radical, trebuie sa inceapa neintarziat, daca s-ar putea chiar de "ieri". Vocea lor incepand de maine, trebuie sa fie auzita rasunator.
ANR sunt abia la inceput si au toata  plaja politica aferenta lor, inainte.
Acum abia se stie cum va trebui actionata strategia corecta.
Este un pas urias inainte pentru ca,  oamenii nu au perceput pana acum  partajarea acestui partid  de dreapta nationalista, ca un  aparator al intereselor  oamenilor, ale intereselor tarii, ale  cristalizarii luptei pentru combaterea dezangajarii intereselor noastre ale tuturor.
Este un moment decisiv acum, s-a pus placa turnanta de temelie pentru  inceperea activitatii sustinute pentru ca,  la viitoarele alegeri parlamentare acest partid sa aiba un scor cu 2 cifre.
Sunt sigura ca acest rezultat este multumitor pentru identificare si care constituie un inceput ferm, pentru strategia viitoare.
Trebuiesc utilizate toate resursele pentru propulsarea nationalismului in starea lui pura.
ANR nu mai trebuie sa actioneze printr-o politica de impacaciune. Numai cei incisivi, hotarati, si care se fac remarcati usor, au sanse de castig. Nu cei provenind de la scoala de maicute  care au sarcina de a tempera necazurile, prin vorbe mestesugite, au sanse de castig, nu aceasta este strategia de urmat pentru ANR. Hotararea si abordarea cu curaj si voce rasunatoare, a tuturor problemelor si implicarea in rezolvarea nevoilor oamenilor face jonctiunea cu sufletele  romanilor si  aceasta va fi calea de urmat. Au timpul necesar pana la viitoarele alegeri, chiar si pana la alegeri anticipate daca va fi cazul.
Sa nu uitam ca nationalistii s-au facut remarcati pentru ca si-au plecat urechea la suferintele oamenilor si au cautat sa le aduca alinare la propriu nu la figurat.La mitingurile lor veneau si  un milion de romani, pe vremea cand radioul prin care puteau fi mobilizati, era la inceputurile lui si de care multi nici nu stiau ca exista.
Totul va depinde de conjunctura regionala a Romaniei intre dusmanii ancestrali si daca va sti sa aleaga strategia pe termen scurt, mediu sau lung pentru a da curaj si putere morala romanilor  in combarea adversarilor. Dar trebuie si latura financiara avuta in vedere, pentru ca nici un program oricat de indraznet ar fi, nu se face in pana financiara.
Important este castigul de a afla azi situatia la rece si a se face strategia pentru drumul de urmat. Nu pot decat sa felicit organizatorii care intr-un termen foarte scurt, au reusit sa atraga atentia romanilor si sa astearna drumul betonat pentru viitor. Un viitor demn care nu este prea departe, totul depinzand de strategia ce va fi urmata.  Cei care  au sarcina de a lucra la procesul tehnologic incepand chiar de maine, sunt impovarati cu aceasta sarcina grea dar, singura viabila pentru viitorul, chiar cel apropiat.
Inca odata felicitari, ati facut o treaba foarte buna, care isi va arata roadele cat de curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu