joi, 1 decembrie 2016

La Multi Ani Romania ! (1)


Doresc tarii mele tot binele din lume dar, pentru asta mai trebuie lucrat la degrevarea de lichele.
In primul rand nu vreau sa critic organizatorii paradei militare dar, vreau sa punctez ca Blandul Ben  acest EGO Narcisist, prin atitudinea lui fata de marimile actuale ale tarii, nu a avut efectul scontat ci, a avut un efect de bumerang, pentru ca nimeni nu a fost interesat in aceasta zi mare, de  nu stiu ce invinuiri si actiunile care s-au vrut scoase in relief, trecand in opacitate dar, iesite in primn plan,  activitatile lui infractionale in materie de imobile dar, acoperite de justitie. Ni s-a adus aminte de cele 6-7 case, de  cheltuirea banului public fara rost pentru pretioasa sa persoana buhaita.
O idee neinspirata a fost si pomana porcului, un porc de 500 kg, ucis si  facand sila amestecata cu mila, la cei care  l-au vazut, prezentat ca o  actiune reprezentand traditia romanilor.
De ce nu s-a adus un mort, caruia sa i se infinga un tarus in inima sa  omoare un strigoi inchipuit ca, asa este traditia la noi. Poate daca unul care a baut prea mult, s-a gandit ca se fortorizeaza daca  manca sorici, ceilalti nu au avut nici un cuvant de spus?.
Gasesc ca acest obicei avea o noima de Ignat, de Craciun dar, nu acum in situatia in care trebuie sa aratam ce este mai bun in noi, a fost de neconceput.Sa nu ne prezentam ca niste mancai insensibili, decat la chemarea burtii, ca si asa se zice ca numai burta plina ne intereseaza, adica burta saracului.
Doresc Romaniei ca in anul urmator sa se scuture de toate gunoaiele care  fac ca, noi romanii sa fim ca in acea caricatura precum ca suntem hoti, rai, mincinosi,....
Pentru asta trebuie sa se inceapa de jos din provincie cu "organele" platite din banii nostrii, nu pentru intretinerea celor mai  neordoxe apucaturi, sub ocrotirea celor care trebuie sa stopeze daca nu chiar sa starpeasca astfel de "aptitudini" care, pun viitorul unor tineri intr-o caseta negativa, care ii va defavoriza in viitorul nu prea indepartat.
In concluzie pentru inceput numai, uram Romaniei un viitor  promitator  care, se va face cu aportul nostru  sustinut, de la care nu trebuie sa demisionam niciodata. NATIONALISMUL trebuie sa fie permanent nu cu sincope, cu vacante si concedii, nici chiar medicale.
La multi ani Romania!
PS Sa vedem cum se va desfasura in continuare cinstirea zilei de 1 Dec.1918, Ziua Romaniei cand, romanii au fost ca unul si regii au slujit interesele tarii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu