miercuri, 14 decembrie 2016

Politica este o curva


Politica este o curva.
Decat cu un prost la castig, mai bine cu un destept la paguba.

Ce mare gresala au facut politicienii care au permis  Matrafoxatului, sa se autointituleze Sef al Statului fiind  timorat ca este mic de statura si urat. Astfel parand mai mare in trup dar mic in suflet.
Aceasta  titulatura care nu exista in Constitutia Romaniei a fost luat si de acest Malai Mare, care se simte bine si perfect implinit daca, este numit sef chiar si pentru o turma de magari. Si uite asa si-a luat-o in cap si isi face de cap dar, nu cu nevasta sau amanta, ci cu noi acesti  amarati care asteptam, de la el sa-i fie si firea dupa cum ii este statura. Dar degeaba ! Acum vedeti si dvs. cum s-a urcat scroafa in copac plus ca, nu-i mai ajunge nimeni nici cu prajina la nas. Si continuarea  exprimarii fata de el de catre ziaristi ca, Sef al statului continua si asta ii dubleaza inima si plamanii, sau cum se spune nu-si mai incape in piele
Acesta este defectul nostru al romanilor care, din prea plinul bunavointei noastre, ridicam pe culmi nemeritate pe orice Neica Nimeni catarat sus, sus de tot printr-o conjunctura sau un aranjament strain intereselor neamului nostru,
Acum dupa ce l-am cocotat sus,  ne straduim sa gandim strategia buna, pentru a putea fi dat jos dar, fara scara. Alta solutie nu este, decat de a fi aruncat cu totul din fruntea tarii cu toata titulatura preluata de la Matrafoxat adica Sef al Statului. Statul nostru nu are sef nici in constitutie ci, un ins ales demnitar luminandu-ne  ca moderator intelept pentru a nu se invrajbi cei de sub el, precum partidele. Daca el este asa de prost si fudul, cum sa modereze pe altii cand in asa functie si demnitate trebuie sa fii modest, nu un taranoi infipt in functia cea mai importanta dar nemeritata de toti?
Mai ales ca in aceste zile vazand toata fosgaiala pentru a prinde  fiecare un ciolan cat mai mare si daca se poate cu cat mai multa carne pe ea, dovedeste ca, politica este o curva cu prisosinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu