luni, 12 decembrie 2016

Soarta noastra!

 

 Soarta noastra imediata acum se plamadeste!

Aceasta imagine imi aduce aminte de poporul roman.
Parca m-am trezit dintr-un cosmar  nesfarsit. Daca am fi cautat cu lumanarea si apoi facilitand un concurs:"cine isi bate joc de poporul roman", nu gaseau mai ticalosi ca, guvernul tehnocrat pastorit de  Blandul Ben.
Vad ca acum se discuta ca este bine sa se  incorporeze la guvernare si  UDMR!
Alesilor li s-a urcat la cap castigarea alegerilor libere? Vor sa ne dea si ei o ultima lovitura?
Cum sa pui la guvernare sa ne conduca, pe cei care ne urasc din toti ranunchii? Cei care spun ca ZIUA NATIONALA REPREZINTA ZI DE DOLIU?
SPER CA LE VA VENI MINTEA LA CAP PSD-ISTILOR SI SE VOR TREZI DIN FUMUL DROGULUI INVINGATORILOR SI VOR INTELEGE CA  NICI EI, NU AU FOST PUSI SA-SI BATA JOC DE ROMANI.
Nu numai respectarea promisiunilor este necesara, dar si apararea demnitatii poporului. Amandoua trebuiesc impletite cu inteligenta si nu in dispret pentru demnitatea  celor care i-au ales.
Daca isi vor arata de la inceput PSD-istii  GANDURILE BUNE FACAND ALIANTE CU  CINE TREBUIE, LE VA FI USOR CA DUPA 1 IAN. SA IMPUNA IN PARLAMENT MASURILE PENTRU  DEMITEREA ACESTUI MALAI MARE CARE,  NU GANDESTE NIMIC, DOAR APLICA CE GANDESC ALTII PENTRU RAUL ROMANIEI.
ESTE PRIMA URGENTA CA, DACA LUCRURILE SE PRECIPITA  IN PLAN ZONAL, DEVINE INAMICUL PUBLIC NR.1 UN ROMANIA!
El este capul  tarii, dar trebuie ghidat de gatul care este partidul de la guvernare prin Guvernul sau, nascut din alegeri libere.
START !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu