miercuri, 14 decembrie 2016

Start

START pentru NATIONALISTI

Ma bucur ca nationalismul se afirma.
Activitatea trebuie sa aiba zvac!
Dupa cum ati vazut si dvs. partide din tari occidentale sau din Orientul mijlociu mi-au cerut ajutorul pentru a populariza activitatea, gandurile  si actiunile lor.
Neglijarea acestui aspect important hotarator, duce in scurt timp la instaurarea haosului, autodistrugerii unui popor si eliminarea de pe harta lumii a unei tari. Daca nu ai pentru ce lupta nu mai reprezinta nimic important, decat identificarea unui teritoriu fara identitate.
Oamenii au tendinta de a comporta ca o turma de oi, care urmeaza  chiar si in prapastie, pe cel care le aduce o mana de graunte.
Si numai prostalaul nostru spune ca daca NATIONALISMUL se identifica pentru Parlament la alegeri, ar fi fost invinsa democratia.
Vedeti clar pe blogurile mele cum si presedintele ales al SUA si nationalistii din Marea Britanie care au impus BREXIT si acum nationalistii francezi cauta prin orice mijloace sa intre in atentia publicului si doar acolo nu se spune ca nu este democratie. Asta arata ce gandire stramta are cel in care ne-am pus nadejdea.
Asa prost cum este, face jocurile altora, pentru ca nu trebuia aruncat in  vartejul de acum din politica din tara, din Europa si din lume. Acesta morfaie cu pauze cateva cuvinte, care ne face mai mult rau decat, daca ar fi tinut cuvantari dezlanate de ore in sir.
Palaria functiei este prea mare chiar si pentru bostanul lui si nu se gandeste la consecinte pentru  noi ca popor, pentru Romania si chiar pentru hoitul lui de Malai Mare cu un neuron vestejit. Nu are nici o emotie, nu are regrete. Este imperturbabil cand este intors cu cheita.
Aceste alegeri pentru nationalistii din Romania, reprezinta o lectie de trecut in manualele de istorie, unde duce festina lente si a lasa pe altii sa ii reprezinte. Cu tot respectul pentru cel ales ca, cap de afis dar vremea lui a trecut, si poate nici in Piata Universitatii din 1990 nu a fost suficient de explicit. Acum este perimat si NATIONALISTII Romaniei trebuie sa fie tineri, sa inspire forta si incredere, nu niste ramoliti inainte de termen.
Cunosc pentru ca, m-au abordat nationalistii din toate tarile democrate, unde nationalismul este puternic, pe cai mari, cu asteptari mari, dar motivate. Vocabularul lor este taios, legal si hotarat. Nu merg pe principiul ca, "sa fie bine sa nu fie rau". Astfel de  transmiteri ar fi dus la prabusirea lor, nimeni nu ar mai fi tinut piept avalansei de structuri internationale care, vor un presedinte al lumii, un guvern al lumii si totul sa fie DIRIJAT PENTRU MILIARDELE DE OAMENI SI PRINTR-UN SIMPLU CLIK SA SE HOTARASCA VIATA LOR.
Numai NATIONALISTII sunt capabili sa incetineasca, daca nu sa opreasca aceasta sarabanda a jafului la nivel mondial. In Romania sustin NATIONALISTII, care  dupa ce-si vor linge ranile, vor face un bilant si vor creiona drumnul de urmat. Totul trebuie facut  de tineri, cu putere de munca, cu dragoste de tara dar, sa stie ca au o mare raspundere pe care nu poate sa o delege nimanui si cine va fi alesul trebuie sa aiba si carisma.Si mai ales sa combata denigrarea lor cu argumente legale, nu sa lase sa fie tarati in mocirla politicii care este o curva.
Am incredere ca  NATIONALISTII din Romania, stiu ca sunt tineri,  cu adrenalina si vor invinge.
Oare ce zicea Jana d'Arc acum 600 de ani? Daca nu noi atunci cine? Daca nu acum atunci cand?
Doar nu era mai viteaza, ca NATIONALISTII nostrii, o fetiscana de 19 ani ????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu