sâmbătă, 4 februarie 2017

Ciuma RosieCiuma rosie trebuie sa-si retraga ghearele. Este "in totul, in toate cele ce sant, in cele ce maine vor rade la soare". Glumesc dar dupa 1989, ciuma nu a fost decat inregimentata cu noile conditii si in noile structuri ale statului si noua ni s-a spus ca, sa pastram linistea, ca hotii care au deturnat idealurile revolutiei si si-au batut joc de memoria celor ucisi, au nevoie "sa ne lucreze". Veninul este raspandit si in sau mai ales in tara in provincie, se apeleaza fara frica si fara ca Politia sa opuna rezistenta ba chiar isi blocheaza corespondenta electronica(pentru a nu fi deranjati), pe toate planurile inclusiv la resuscitarea prostituatelor comunistilor, hotilor, infractorilor de toare felurile, pentru a opri strigatul de ajutor. Dar nimeni nu intervine decat pentru ati mai da "o bata in cap", a dezinforma si a apela la cei care  stau sa le rabufneasca  mizeria lor morala, din haznaua mediocritatii intelectuale, care este folositoare  celor interesati.
Vreau ca  incepand cu anularea Ordonantelor sa, nu se termine aici salubrizarea societatii noastre, ci sa continue pana in panzele albe, caci nemernicii ordinii, sunt supusi prin metode securiste si degeaba cerintele sunt de oameni tineri in structurile statului ca, ei devin  dependenti de prostituatele feminine si masculine, tinere si batrane, demni de trotuarele infecte oraselor.
Sa se ia povara de pe umerii celor care muncesc cinstit, intretinerea leprelor, a celor care nu fac decat rau in jurul lor, ducand la raul renume al romanilor.
In orice caz, adica in cazul cel mai fericit, NATIONALISTII in care ne punem speranta, trebuie sa fie pregatiti pentru alegeri noi, pentru ca pe acesti infractori tradatori de tara,  nu-i apuca viitorul an. Datoria noastra este ca atunci cand intram in anul Marii, Uniri,(1918) sa fim decapusati de acesti imbecili hoti si tradatori de tara,care ne tin in lanturi, in tenebrele comunismului primitiv, dand dovada de cinstire a memoriei celor care, cu sacrificiul vietii au infaptuit Unirea.
Peste tot in Europa chiar si in America nationaslistii sunt seriosi, hotarati si patrioti ! De ce sa fie NATIONALISTII romanii care, au tot interesul datorita conjuncturii din tara si de la hotare sa fie mai fricosi? Nu mai trebuie sa se piteasca dupa fustele si nadragii afumati, ale celor care ne vor pieirea.
Vad ca in campania electorala din Franta, FNF, face apel la memoria Janei D'Arc. Noi de ce nu facem apel la cuvintele ei ?( eu le-am postat mereu) Daca nu noi atunci cine? Daca nu acum(cand este momentul cel mai propice) atunci cand? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu