vineri, 7 aprilie 2017

Actiune !!!Donald Trump cheamă „naţiunile civilizate” să acţioneze pentru a pune capăt masacrului din Siria


de A.M.P   •   07 Apr 2017   •   06:37
Donald Trump cheamă „naţiunile civilizate” să acţioneze pentru a pune capăt masacrului din Siria 482

Baza militara atacata a fost stearsa de pe suprafata pamantului.


Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a confirmat că a ordonat un atac militar asupra "aerodromului din Siria de unde s-a lansat atacul chimic" şi a chemat "toate naţiunile civilizate" sa se alature Americii.
Atacul din aceasta noapte impotriva bazei militare din  Syria dovedeste ca, in America bate un vant in pupa si acest numit in deradere "afacerist" adica presedintele ales Donald Trump, isi arata menirea. Menirea lui are la baza gandirea unui afacerist adica, " ce poti face azi nu lasa pe maine, sau bate fierul cat este cald".
Noul Presedinte ales dovedeste ca, este bine sfatuit si nu mai vrea ca continue  balaceala asta, in ape tulburi, dar cu pierderi uriase de vieti omenesti, din Orientul Mijlociu. Interesele rusesti sa si le  apere rusii si noi ceilalti sa cautam sa rezolvam interesele noastre. Acolo in Syria ca si in Irak este un viespar unde se confrunta  multe forte, Tavalugul odata pornit nu mai poate fi oprit si  ia amploare, precum bulgarele de zapada.
Era si timpul ca o minte  hotarata si cu forta necesara, sa ia o hotarare si sa infrunte chiar si Rusia cu interese imense acolo, un lup in blana de oaie.
Dar totul trebuie facut dupa un plan, bine pus la punct pe termen  lung.
Ce se intampla acum dovedeste ce se intampla cand marile puteri militare ale momentului, isi baga nasul, acolo unde nu le fierbe oala. Acum 2000 de ani Imperiul Roman a hotarat soarta evreilor pe motiv ca, imparatului Hadrian i-a fost ucis zice el, iubitul de catre evrei si avand acest motiv i-a alungat din tara lor. Locul nu a ramas liber si a fost ocupat de arabi, dar dupa al 2-lea razb.mondial americanii neavand ce mai face in materie de testare a noilor arme, au hotarat sa infiinteze statul Israel si sa adune din toata lumea evreii pentru a forma noul stat Israel, ajutat de ei militar si financiar. Nu a lasat ca evreii dupa razboi sa-si duca viata in continuare in tarile care i-au adoptat si au preferat sa perpetueze razboiul in  zona pana acum, cand vedem unde poate duce cand marile puteri se confrunta, pentru asi arata muschii, peste capul celor implicati direct si cu ajutorul unor forte asa zise "teroriste", care vor sa-si aduca si ei aportul la o liniste fragila si de scurta durata in zona. Dar macar la liniste pana la, cred ei ca  marii actori ai lumii vor pleca, dar nu fara bogatiile subsolului din Orientul Mijlociu. Dar acum se adevereste  spusele de peste 200 de ani ca religia a fost cea care a dat sacrificiile umane cele mai multe. Daca nu era vorba de religie, dintre suniti si siiti, si lupta pana la sfarsit fara frica de moarte, nu se dovedea vitejia si nu lasitatea  in fata dusmanilor de mii de ori mai puternici.
Lucrurile sunt in derulare si se desfasoara pe muchie de cutit, nestiind cum vor evolua evenimentele cu toata asigurarea Pres.Trump, ca se vor opri aici. Dar nu depinde de America caci, acolo sunt prea multe interese si fitilul a fost aprins. In orice caz cred ca este un moment de respiro pentru noi romanii caci, rusii sunt prinsi acolo in interesul lor si aici vor lasa la buna placere  a infractorilor care vor jefui tara in liniste, pana cand ursul rusesc isi va intoarce capul  cu privirea incruntata spre Ucraina si va voi sa rezolve si "marlania" romaneasca care contesta spune ea, ca a profitat de slabiciunea ruseasca si a luat Basarabia si acum, mai vrea si tezaurul oprit ca compensatie. Politica si istoria o fac invingatorii. Dar acum sa ne concentram pe ce se intampla in Orientul mijlociu unde, s-a aruncat  "molotovul"!
 Presedinte  are un plan de viitor, si asigurarea ca America se va opri la aceste "bombite", este  de a arunca praf in  ochii credulilor. Daca America lasa garda jos, se vor repezi ceilalti sa-i rupa mana si nu numai, poate si gatul.
Daca am fi condusi de patrioti nationalisti, am putea sa intoarcem situatia actuala din Orientul Mijlociu, unde sunt prinsi si dusmanii nostrii, in favoarea noastra. Dar...dar...dar. conducatorii sunt ocupati cu furatul si devalizarea tarii de toate bogatiile, cu pipitele...pentru ca au mintea scurta si vad pana in varful nasului lor carn, dovedind ca sunt neputinciosi. Stiti cum se zice :"De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu