marți, 11 aprilie 2017

Asteptam triumful

Asteptam triumful maturizarii gandirii noastre

Daca acum 40-50 de ani se spunea ca in Orientul mijlociu se plamadeste adevarata politica, acum pot spune fara putinta de tagada ca aici in Romania in acesti ani se plamadeste politica infractionalitatii la toate nivelurile de catre toti si impotriva tuturor. Este o scoala a dezinformarii, a trecerii dar nu pe fata dintr-o tabara in alta, la care  si arabii ne vor invidia cand vor afla. Dar problema este ca, toate aceste talente se exerseaza pe mize mici, pe un popor napastuit si legat de maini si de picioare si cu leukoplast la gura, de catre calaii lor, hotilor si vadutilor acestei tari.
Daca ar fi fost lasati liberi de interesele meschine ale  celor care, vor interesul lor marunt de imbogatire sa invinga, alta faina se macina la  roata istoriei si eram intr-o alta situatie cu demnitate, noi ca neam. Dar asa precum apele linistite scot pana la urma la suptafata gunoaiele, tot asa si istoria actuala a scos in prim plan gunoaiele societatii noastre care, au acaparat puterea in tara preluand de la vechii comunisti tarele renascute pe care le purtam si acum ca pietre de moara agatate de picioarele noastre, pentru a ne tine pe loc in totul, in gandire, in mentalitate(asa vrea Dumnezeu),pascand iarba ca oile, ducandu-ne spre prapastie inconstienti.
Pentru a ne descatusa, ne trebuie o forta internationala pentru a bloca si a arunca peste bord in  ocean, aceasta casta de hrapareti fara mila, fara scrupule, fara demnitate, fara devotament fata de tara si poporul care i-a nascut si nu in ultimul rand fiind tradatori de tara, ne-pastrioti  urand NATIONALISMUL ca un uragan care, i-ar putea matura de pe fata pamantului. Dar ce forta ar avea interesul ca aici la gurile Dunarii, sa fie o tara  precum Raiul pe Pamant ? Nimeni in urmatoarea mie de ani. Ne vom ineca in  haznaua istoriei. Pacat, pentru ca meritam tot ce este mai bun in  lume, lucruri de care se bucura altii, pe noi incatusandu-ne in formatiuni de carton precum UE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu