duminică, 9 aprilie 2017

Democratia originala

Democratia cu nasul de ceara


Foto; Revolutia Romana din 1989.

Vad ca si acum la tv. cu cardasia moderatorilor care, scot toata lectia kgb-ista din anii 1990, cand Iliescu taia maioneza(nu lamaia) la toti, spunand mereu cuvintele miraculoase : " consens, o parte a presei e de vina" si a anihila orice urma de luare de pozitie impotriva  Mafiei, atunci in formare pentru devalizarea tarii care si acum isi arata fortele, cu contributia  celor care trebuie sa faca educatia populatiei, pentru a nu mai paste iarba!
Acum au adus specialisti din SUA, care sa ne explice ca prima  actiune trebuie sa fie  confiscarea averilor devalizatorilor de bugete. Parca nu stiam? Noi nu voiam ca erau legati cu fire invizibile, intre cei din aceiasi casta?
Ne mai miram ca nu s-a recuperat nimic si nici semne ca se vor recupera ceva, nu sunt. De aceea s-au dat pedepse simbolice dintre care unele cu suspendare, care in alte tari ar fi fost egale cu spanzuratoarea.
Ne mai miram ca duc traiuri de nababi infractorii  si fac planuri de casatorie de viitor pe care, nici unul dintre noi nu le putem face.
Ce sfidare mai mare poate fi fata de acest popor mintit si deturnat tot timpul prin manevre oculte de la menirea sa? Menirea poporului roman este de asi pazi avutia de toti acesti mafioti, dar pentru asta trebuia la timp dat peste bot, trambitasilor democratiei cu capul spart. Democratia pura sau cu putine impuritati, nu poate fi instalata decat dupa ce am fi facut pasii de inceput dar, cu un trecut in continuitatea lui, fara lichele neexecutate la pupitru. Nici unul din devalizatorii bugetelor tarii, nu este decat un infractor  marunt mintal, dar daca i-am pus tara cu bugetele ei la picioare, s-au infruptat dupa metoda curvasareasca, apuca si fugi. Nimic mai simplu,  mai ales cand esti imoral si dusman al neamului tau, fara  cainele de paza NATIONALISMUL lasat liber din lant. Nationalismul nu s-ar fi lasat imbrobodit  daca era la putere, cu aceste legi care lasa la liber ascunderea pe toate meridianele lumii a avutiei tarii si dupa zeci de ani, "prinde orbul scoate-i ochii".
Acum nu mai luam decat praful de pe toba, chiar daca scoatem pe internet vampa de la Plescoi, la produs.Si parca este mai tanara si mai vesela cu fiecare zi. Parca o vad ca ne face cu degetele rasfirate la varful nasului, adica ca ne-a tras clapa, nu cu degetul prin care facea semnul mafiot, ca nu a spus si nu va spune nimic. SAC!!!
In concluzie de la inceput esalonul 2 al comunistilor, ne-au facut doar prin cuvinte bine alese si tintite. Bravo KGB-ului. Experienta este mama invataturii !!! Greu ii mai dam jos din carca noastra pe acesti bicisnici! Poate o schimbare a macazului, odata cu aceste noi manevre ale lumii ! Si primii care vor fugi din tara cu ultimul avion, vor fi tocmai acesti  infractori cu diploma  si de pe meleaguri linistite, la umbra palmierilor ne vor face din dramba ! Si noi romanii, vor plati tributul de sange inecat in saracie.
Poate !!!
Jocurile se fac in continuare caci, Ghita nu mai vine la portita ci, a venit in vita(de vie).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu