marți, 2 mai 2017

Vremea...

Vremea destrabalarii cu staifFoto : Valeria Messalina, imparateasa nimfomana.

Spatiul de interes public al televiziunilor este ocupat 24 de ore din 24, de distractia celor cu exagerare a 40 de mii de "petrecareti ". TOATA TARA ESTE  CAPTATA DE  DESTRABALAREA ACESTOR IMBECILI CARE,  CA UN ACT DE BRAVADA SE IMBATA CA PORCII SI FAC SEX, ca doar la produs s-au dus. Miscarea banilor este uluitoare, vechiul proverb este mai actual ca oricand. Fetele  nu cheltuiesc nimic, doar misca banii in propriul profit si baietii  cu gandire infantila accentuata de aburii alcoolului, se lauda ca s-au distrat cu ajutorul bauturii inselatoare, care le-a luat mintile.Era ceva de neimaginat nu in vremea comunista, dar nu in discursul deontologilor de carton care trebuie sa formeze  caractere. Cum sa avem noi incredere in viitorul nostru ? Cu aceste cazaturi  irecuperabile in devenire, care vor marsalui spre Occident sa practice profitabil avand in bagaj meseria cea mai profitabila si mai veche. Asta este o  gandire futurista cum sa ne batem joc de occidentali, sa le bagam soarecele in traista mai ales ca, la noi parasutele batrane rezerviste sunt activate la nevoie.
Daca se ocupa atentia noastra cu 40.000 de infractori in  devenire, ma intreb, oare ce fac ceilalti tineri ai Romaniei? Daca era vorba de 3-4 milioane de petrecareti mai intelegeam ca, se face  apel la reusita lor in viata. Dar asa ce ne poate invata  aceasta destrabalare de care ar trebui sa le fie rusine parintilor.
Am vazut ca "petrecaretii" la mare din 1962 erau in numar de 200.000 de oameni.
Din antichitate avem apetit pentru recorduri. Acum vedem ca un milionar a cheltuit 60.000 de lei pentru o sticlas de sampanie.
In vremea romanilor mai bine zis sub imparatul Claudius, cand era el plecat in campanii militare (in Marea Britanie de azi)sotia Messalina organiza concursuri publice de rezistenta la sex, cu prostituatele Romei si ea castiga mereu. Avea antrenament caci mergea noaptea in fieful prostituatelor.
La imtoarcere Claudius  amana mereu executarea  ei si atunci sfetnicii, care  ii prezentau listele cu executiile ce trebuiau efectuate, au strecurat printre hartii si executia ei, profitand de faptul ca Claudius era miop si nu citea, se baza pe sfetnici. Si uite asa a fost executata aceasta tanara la numai 25 de ani,. Avem si acum un apetit pentru concursuri.
Paralela cu Mesalina este cam fortata dar, am vrut sa va aduc in memorie faptul ca, nici imparatii Romei "nu acceptau" prostitutia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu