miercuri, 12 iulie 2017

Suntem inconstienti

Suntem inconstienti ca avem sub picioare pamant alunecos


Acum in aceste momente cand se intampla cruzimi de neimaginat in Orientul Mijlociu, noi ne ocupam de toate leprele natiei care  se tin cu ghearele de putere, traind intr-un glob de aur care se vrea perpetuu. Trebuie sa stim ca toate imperiile si tarile  superdezvoltate s-au prabusit datorita coruptiei. Nu am inteles ca aceste nemernicii facute de scursorile societatii ajunsi in fruntea tarii prin votul nostru, ne ataca fiinta noastra si vor sa stearga de pe fata Europei tara noastra. Vedem ce  jocuri politice se fac in lume. Caci nici situatia din Orientul Mijlociu nu putea sa degenereze acum  si chiar pentru viitor daca,la baza nu era  decaderea societatii romane prin coruptie si depravare acum 2000 de ani,, apoi dupa cel de al 2-lea razboi mondial a dovedit pana unde merge ura de rasa si care a dat posibilitatea celor care se voiau jandarmii lumii de a impune cu forta dupa 2 mii de ani, instalarea unui neam care isi gasise cum se zice "bine capului" si acolo pe teritoriul tarilor  unde se gaseau pana atunci, se integrase aratandu-si capacitatea financiara si nu era necesar bagarea lor cu forta in vechile teritorii, nevoind a fi cedate de catre arabi. Acum vedem cum se  gestioneaza de catre mai marii lumii, situatia exploziva de acolo care, poate foarte usor a fi extinsa si  in Europa cu prioritare in Europa de Est care ne cuprinde si pe noi, mai destabilizati din toate punctele de vedere ca oricand, educational, moral, financiar.
Vad ca toate mesaje de la asa zisii lideri teroristi sunt ca, sunt gata de razboi. Sa nu ne imaginam ca cei invinsi momentan si-au urcat sculele in pod si acum se odihnesc fizic si in gandire. Acum incepe greul cand nu vom sti de unde ne va trazni raul. Am vazut si vedem in aceste momente de ce cruzimi sunt in stare, cand vodeoclipurile lor sunt bruiate chiar de ei caci, nu suporta  ecranul ce nu este de vazut.
Situatia Romaniei fortata de catre vecinii nostri sa iasa din barlogul  hibernarii prelungit, precum ungurii care finanteaza puternic campania anti Trianon, este superfuu, si noi ca niste oligofreni pusi de alesi pe imbogatirea lor pentru 10 generatii dupa ei, nu sunt  anihilati prin celebrul gest al marii  voleibasliste, inainte  a fi "capaciti".

SIONÍSM s. n. Mișcare politică și religioasă apărută în țările europene la sfârșitul sec. XIX, la baza căreia stă ideea întemeierii unui stat evreiesc pe teritoriul Palestinei. [Pr.si-o-] – Din fr. sionisme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu